EDIT: Tento, a několik následujících příspevků, bylo přesunuto z tématu... jiného. Tak se neděste, že to občas je trochu mimo. Tam to bylo mimo víc.
Původní první příspěvěk zde
ladislavappl, skutečný zakladatel vlákna, před přidáním starších příspěvků napsal:
Publikováno Dnes, 12:33
Toto vlákno zakládám na žádost nejmenovaných kolegyň frustrovaných tím, že nemají kde uplatnit své optimistické založení a smysl pro humor. Jeho smyslem není nahrazovat geodepresivní, georadostný či jiný koutek, ale vyhradit trochu prostoru k nezávaznému geoplkání. Tedy i o geomódě, kuchařských georeceptech, geopartnerech, geovozidlech atd. a různých geohistorkách, zkrátka aby byla legrace. A aby byla jistota, že si znechuceni špatnostmi tohoto světa budete moci kliknout tam, kde bude všechno vidět jakoby přes růžové brýle, což vám spolehlivě vylepší náladu.
Žádnou logiku v těch příspěvcích nehledejte, protože ženské myšlení muži stejně nepochopí a navíc ženy taky obvykle nevědí, co chtějí. Platí samozřejmě obecná pravidla o příspěvcích a navíc jedno speciální: všechny příspěvky musejí vyznívat optimisticky, při nejhorším jen neutrálně.
Tak až budete mít někdo nutkání poslat příspěvek třeba o tom, jak jste v lodičkách nebo obleku lovili multinu v nějakém rašeliništi za podzimní plískanice, tak to napište sem a ne třeba do vlákna probírajícího móresy nejmenovaného kačera...
zvedavkanocni na úvod napsala:
Také jste zjistili, že některé kačery jen tak na eventu nebo náhodně venku u keše jen tak nepotkáte, protože to k sobě máte pěkných pár km? A často jsou to lidi, s kterými by se vám dobře popovídalo – podobně, jako to bývá zvykem na eventech: s dobrými známými o všem možném od dětí v pubertě přes nesmrtelnost chrousta po osvědčené trekovky a příjemnou hospůdku v okolí, s právě poznanými kačery ze začátku o zážitcích kolem keší z dávné i nedávné doby – a dál se uvidí, jak si budeme rozumět. S některými bližšími dojde i na hecování, ať už jde o vaši poněkud kuriózní výbavu, svačinu jak na cestu kolem světa nebo měnící se společnost.
Občas se stává, že k podobnému popovídání se odbočí ve vláknech určených k něčemu jinému – přidají se další podobně naladění, kteří se navzájem doplní, rozjedou zábavu, vtípky – recesistů je mezi kačery dost..... a moderátory začne bolet hlava + kačeři jiného založení začínají přemýšlet, jestli nejsou erupce na Slunci, že se zase blbne ve velkém. Proto by bylo užitečné vyhradit vlákno, ve kterém by se smělo POHODOVĚ plkat střídavě o všem možném, nechat vlákno přirozeně plynout a žít svým vlastním nepředvídatelným životem ZA PŘEDPOKLADU, že se diskutující nebudou vzájemně napadat a urážet – přípustné je pouze jemné a neškodné škádlení, každý by si měl umět udělat legraci v první řadě sám ze sebe. Nezatěžovali bychom moderátory, usměrnit výstřelky by bylo na samotných diskutujích – vlákno by mohlo být malým testem a pokud by nastaly problémy, zamknout by šlo kdykoli stejně jako ostatní. Zkusíme to?
Starší příspěvky z původního vlákna:
Než nám Petulinka zatrhne další legrácky, tak bych se měla vyjádřit ke vzneseným dotazům a vydat nějaké to tiskové prohlášení . Koukám, že než jsem vyřídila pár mailů, nabralo to tu podstatně veselejší tón a bude na čase založit vedle radostného i škádlící vlákno pro staré známé firmy. Takže se přiznávám:
1) že opravdu sem tam vyběhnu ke keším ve značně vysokých podpatcích, přestože mám v autě asi 16 párů bot - jsou na to svědci + kdo chcete, můžete začít hrát další verzi GC = kdo vyfotí nějakou kachnu v podpatcích u keše
2) přiznávám se, že jsem o víkendu spořádala kolegyni kachnu s ořechovou nádivkou
3) přiznávám se, že zajíce na smetaně bych si klidně dala, pokud ho někdo dodá, knedlíky a brusinky budou moje starost
PS: o svačiny a obsah piknikového košíku se dělím, parťákům půjčuji u keší propisku se svým nickem, takže rtěnky zůstávají v kabele, jen doporučený hasák jsem do GC výbavy stále nedoplnila
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 12 December 2013 - 20:46